пʼятниця, 03 червня 2011 13:49

Комуністи заявили, що можуть завжди кинути "регіоналів"

Комуністи заявили, що можуть завжди кинути "регіоналів"

На з'їзді Комуністичної партії, який відбудеться 18-19 червня, делегати можуть порушити питання про вихід комуністів з парламентської більшості.

Про це заявив у коментарі УНН народний депутат України, перший заступник голови парламентської фракції комуністів Валентин Матвєєв, повідомила прес-служба Компартії.

"Ми захищаємо інтереси людей, і наша позиція залишається послідовною", - зазначив він.

За його словами, комуністи голосують за ті законопроекти, які покращують життя народу.

"Це наша позиція. Вона постійна. Ми про неї заявляли ще тоді, коли укладали договір про створення коаліції. Наші умови були такими, що законодавча база створюється для вирішення соціальних проблем суспільства", - наголосив Матвєєв.

Разом з тим, на запитання, чи йдеться про вихід з більшості, комуніст відповів, що це питання може постати завжди, і якщо буде в цьому потреба, його однопартійці про це оголосять.

"18-19 червня відбудеться черговий - 44-й - з'їзд КПУ, і не виключено, що делегати з'їзду порушать питання про те, наприклад, що нова пенсійна реформа значно гірша за стару. Ми це не можемо підтримати", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, комуністи постійно критикують урядовий законопроект про пенсійну реформу і нагадують про свою вимогу відставки віце-прем'єра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи заявили, що можуть завжди кинути "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі