вівторок, 31 травня 2011 11:42

Комуністи хочуть ощасливити українських дітей

Комуністи хочуть ощасливити українських дітей

Фракція Комуністичної партії у Верховній Раді наполягає на ухваленні в парламенті комплексної державної програми "Захист дитинства", а також на передачі всіх дитячих установ, піонерських таборів у державну власність.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, виступаючи з трибуни парламенту.

За словами Симоненка, сьогодні склалася така ситуація, коли сотні тисяч українських сімей зіштовхуються із проблемою, куди б відправити своїх дітей на відпочинок.

Лідер комуністів зазначив, що в Україні в радянський період було побудовано 22 500 піонерських таборів.

"Що ж ми маємо зараз, коли за звичайну путівку батьки повинні заплатити від 2 до 4 тисяч гривень? Скажіть, при зарплаті у деяких в тисячу, чи може собі звичайна українська сім'я дозволити цю розкіш?" - запитав Симоненко.

На думку нардепа, головною причиною такої ситуації є політика, яка не спрямована на формування здорової нації.

"Тому КПУ наполягає на прийнятті та реалізації комплексної державної програми "Захист дитинства", у рамках якої держава буде зобов'язана гарантувати кожній дитині до досягнення повноліття можливість відпочивати і оздоровлюватися за рахунок державного бюджету. Ми також пропонуємо в цій програмі вирішити питання про передачу всіх дитячих установ, піонерських таборів у державну власність", - підсумував Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть ощасливити українських дітей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі