четвер, 12 травня 2011 12:21

КПУ з "російськими колегами" поїдуть провокувати львів'ян 22 червня

КПУ з "російськими колегами" поїдуть провокувати львів'ян 22 червня

22 червня, в річницю початку Великої вітчизняної війни, у Львові пройдуть ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня.

Про це заявив депутат Верховної Ради від КПУ Євген Царьков.

Він підтвердив інформацію про те, що КПУ і КПРФ планують спільну акцію у Львові 22 червня.

"22 червня ми проведемо спільну акцію з нашими російськими колегами у Львові, яка буде присвячена дату початку війни. І ми хочемо відзначити цю дату на своїй землі у Львові, який має відношення до початку і закінчення війни. За великим рахунком, це принциповий для нас факт. Ми бачили, як били наших ветеранів, тому ми цього не допустимо вдруге", - сказав депутат.

"Нас буде більше на акції 22 червня. Ми самі забезпечимо правопорядок за рахунок чисельності на цій акції", - пообіцяв парламентарій.

"Наша акція однозначно буде у Львові, однозначно під червоними прапорами. І ми впевнені, що потрібно вибивати психологію колишніх народів СРСР, що у Львові живуть одні бандерівці. Якщо Коломойський і партія влади перестануть фінансувати Тягнибока, а також інші радикальні рухи, то все буде нормально ", - сказав Царьков.

Нагадаємо, що 9 травня в День перемоги у Львові трапилось декілька сутичок, під час однієї із яких активіст  отримав поранення у ногу від вистрілу з пневматичної зброї. Як заявив депутат Львівської міськради від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин цілилися в нього, однак не попали, бо "руки криві".

Зараз ви читаєте новину «КПУ з "російськими колегами" поїдуть провокувати львів'ян 22 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

138

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі