четвер, 07 лютого 2013 14:01

Комуністи хочуть, аби лідери фракції персонально відповідали за голосування своїх нардепів

Комуністи хочуть, аби лідери фракції персонально відповідали за голосування своїх нардепів
Петро Симоненко запропонував свій варіант вирішення питання "кнопкодавства". Фото: prp.co.ua

Лідер фракції КПУ Петро Симоненко запропонував головам фракцій самостійно забезпечувати явку та голосування своїх однопартійців.

Про це він сказав у Верховній Раді, де третій день поспіль опозиція блокує трибуну.

"Я сьогодні на погоджувальній раді запропонував: можна далі проводити переговори, але вийдемо до журналістів і скажемо, що кожен із нас персонально несе відповідальність за те, що робиться із нашими фракціями", - пояснив комуніст.

Симоненко додав: "Я запропонував рухатися вперед через особисту відповідальність лідерів фракції, що вони гарантують знаходження у сесійній залі всіх своїх депутатів і голосування їх персонально".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери фракцій провладної більшості не хочуть голосувати персонально - Кличко

Такий варіант виходу із ситуації, на думку лідера КПУ, є єдиним можливим та правильним.

"Я хочу, щоби ми, у першу чергу, зрозуміли одну просту річ: якщо лідери проводили з'їзди партій, якщо вони підбирали тих, хто йде по списку, а хто йде за мажоритарними округами, то вони повинні забезпечити дисципліну та свою відповідальність за те, що робиться з їхніми депутатами у залі Верховної Ради. Відповідати треба від першого кроку до останнього за організацію роботи своєї фракції", - підкреслив Симоненко.

 

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть, аби лідери фракції персонально відповідали за голосування своїх нардепів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі