четвер, 12 січня 2012 13:41

Кличко пропонує опозиційним силам об'єднатися і визначитися із кандидатами

Кличко пропонує опозиційним силам об'єднатися і визначитися із кандидатами

Партія Віталія Кличка "УДАР" сподівається розпочати співпрацю з демократичними партіями і пропонує їм відповідну угоду.

Про це він розповів на прес-конференції, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"У ній ми прописуємо критерії для кандилдатів, механізми протидії фальсифікаціям та принципи роботи майбутньої демократичної більшості у парламенті", - наголосив Кличко.

За його словами, він сподівається, що угоду підпишуть представники КОДу (Комітету опору диктатурі), "Батьківщини", "Народної самооборони", зокрема Юлія Тимошенко та Юрій Луценко, "Свободи", "Громадянської позиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко переконаний, що на виборах до ВР отримає 10-15%

"Ми впевнені, що люди мають вирішити, які кандидати від цих партій будуть іти на вибори. Ми хочемо, щорб були єдині кандидати, але починати треба не з розподілу округів, а з визначення кандидатів. Кандидати від усіх партій мають розпочати роботу в округах вже зараз, а потім незалежне опитування визначить, хто з них має більшу підтримку. Це будуть попередні вибори, серед праймерів, серед опозиційних кандидатів", - переконаний лідер партії "УДАР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УДАР" планує представити нову команду порядних політиків

Кличко вважає, що опозиції не вдасться домовитися про складення єдиного списку: "Ми маємо відмовитися від боротьби між собою і об'єднати зусилля, бо не правильно, коли перед камерам тиснуть руки, а потім проводять інтриги".

Зараз ви читаєте новину «Кличко пропонує опозиційним силам об'єднатися і визначитися із кандидатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі