пʼятниця, 01 березня 2024 14:24

Спецтема: Війна Росії проти України

ГУР потролило Путіна за те, що він робить з Росією

ГУР потролило Путіна за те, що він робить з Росією
Президент Росії Володимир Путін веде до краху Росії, вважають в ГУР, Фото: ТАСС

Президент Росії Володимир Путін як диктатор, тиран, проходячи певний пік мобілізації, захоплення, веде до краху своєї держави.

Все що він робить - це "обнулення" Росії. Таку думку в ефірі програми "Тема з Мосейчук" висловив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай відреагував на ядерні погрози Путіна

"Якщо уявити страшну і огидну річ, що я був би російським патріотом, то, звичайно, висновок міг бути тільки один: Путін - це агент ЦРУ, ГУР, Мі-6 і працює, наприклад, на президента США Джо Байдена. Але логіка там порушена, тому вони думають, що мова йде про якісь досягнення", - висловився Юсов.

Він переконаний, що очільник Кремля веде до краху Росії.

Російський диктатор Володимир Путін назвав "маячнею" заяви західних політиків про те, що РФ планує агресію проти Європи.

Він також вкотре звинуватив Захід у нібито провокуванні конфліктів. Про це Путін сказав під час свого послання до Федеральних зборів у четвер, 29 лютого, повідомляють російські ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «ГУР потролило Путіна за те, що він робить з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі