четвер, 29 лютого 2024 14:35

Путін назвав "маячнею" заяви західних лідерів

Путін назвав "маячнею" заяви західних лідерів
Російський президент Володимир Путін прокоментував заяви про те, що РФ планує напасти на Європу. Фото: gettyimages.com

Російський диктатор Володимир Путін назвав "маячнею" заяви західних політиків про те, що РФ планує агресію проти Європи.

Він також вкотре звинуватив Захід у нібито провокуванні конфліктів. Про це Путін сказав під час свого послання до Федеральних зборів у четвер, 29 лютого, повідомляють російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стратегічні ядерні сили РФ готові до гарантованого застосування - Путін

"Захід спровокував конфлікт в Україні, на Близькому Сході, в інших регіонах світу і продовжує брехати. Тепер без жодного збентеження заявляють, що Росія нібито має намір напасти на Європу. Ну просто, ми ж з вами розуміємо, це несуть маячню просто якусь. Але при цьому самі вибирають цілі для завдання ударів по нашій території. Вибирають найбільш ефективні, як вони думають, засоби ураження", - сказав Путін.

Він також зазначив, що Захід хотів принести в Росію розлад і нібито послабити її зсередини, але прорахувався. Водночас Путін пригрозив, що РФ має зброю, яка може вражати цілі на території європейських країн.

Російський диктатор Володимир Путін пригрозив "трагічними наслідками" країнам, які наважаться відправити в Україну своїх військових. Про це він заявив 29 лютого під час свого послання до Федеральних зборів.

При цьому Путін заявив, що "всі стратегічні ядерні сили готові до гарантованого застосування".

Зараз ви читаєте новину «Путін назвав "маячнею" заяви західних лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі