середа, 03 липня 2024 22:55

З'явилася свіжа соціологія рейтингів Байдена і Трампа

З'явилася свіжа соціологія рейтингів Байдена і Трампа
Джозеф Байден і Дональд Трамп мають однакові рейтинги. Фото: Getty Images

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден і колишній президент Дональд Трамп мають рівні шанси у виборчій боротьбі.

Про опубліковані результати опитування Reuters і Ipsos повідомили ZN.UA.

Під час опитування кожен кандидат отримав 40% підтримки. У середині червня у такому самому опитуванні результати були 41% на 39% на користь Трампа, повідомляється.

20% респондентів досі не впевнені у тому, кого оберуть на виборах у листопаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після дебатів із Трампом Байден зробив важливу для американців заяву

Що стосується дебатів, то 83% демократів і 97% республіканців погодилися, що Байден "спіткнувся" і !здавалося, показав свій вік" під час 90-хвилинного змагання, тоді як лише 58% демократів і 11% республіканців сказали те саме про Трампа.

Вік кандидатів є ключовим питанням цих виборів. Або 81-річний Байден, або 78-річний Трамп - кожен з них стане найстарішим президентом в історії після закінчення другого терміну.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася свіжа соціологія рейтингів Байдена і Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі