середа, 28 червня 2023 16:49

Гуменюк розповіла про долю скандального воєнкома

Гуменюк розповіла про долю скандального воєнкома
Минулого тижня журналісти розповіли, що родина Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на узбережжі Іспанії віллу та автомобілі на мільйони доларів. Фото: armyinform.com.ua

Начальник Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євген Борисов звільнений рішенням Ставки верховного головнокомандувача.

Наразі його роботу виконує штатний заступник. Про це сказала керівниця пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, повідомив "24 канал".

Заступник виконуватиме обов'язки начальника, доки командування не призначить нового керівника.

"Рішення Ставки верховного головнокомандувача, прийняте 23 червня, реалізували: полковник Борисов звільнений з посади", – сказала Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа тернопільських хабарників: одного з чиновників арештували

За словами речниці ОК "Південь", оперативне командування надає усю необхідну інформацію, запитану офіційно, та не втручається у роботу правоохоронних органів.

Слідчі працюють і формують доказову базу.

Минулого тижня ЗМІ повідомили, що у родини Борисова з'явилась вілла в Іспанії за понад €3 млн, у його дружини – офісне приміщення на головній вулиці Марбельї, а також кілька дорогих автівок.

Після цього президент Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужнному звільнити Борисова.

Зараз ви читаєте новину «Гуменюк розповіла про долю скандального воєнкома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі