пʼятниця, 23 червня 2023 18:41

Зеленський наказав Залужному звільнити одеського воєнкома

Зеленський наказав Залужному звільнити одеського воєнкома
Президент доручив головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужнному звільнити скандального посадовця. Фото: Facebook.com/CinCAFU

Президент Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужнному звільнити начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Родина Борисова за інформацією журналістів під час повномасштабної війни придбала на узбережжі Іспанії віллу та автомобілі на мільйони доларів. Про доручення президент повідомив у п'ятницю.

"Дав термінове доручення головкому Залужному негайно звільнити з посади, так би мовити, одеського "воєнкома" – начальника місцевого центру комплектування, про якого говорить вся наша країна", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепка заявила, що скандальний одеський воєнком працював попри відсторонення

Також президент терміново доручив створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони Олександра Павлюка разом із правоохоронним блоком і Національним агентством з питань запобігання корупції для перевірки всіх воєнкомів в усіх регіонах України.

"Щоб вони не ганьбили нашу державу і пам'ять героїв, які гинуть на фронті", – заявив глава держави.

Вчора ЗМІ повідомили, що у родини Борисова з'явилась вілла в Іспанії за понад €3 млн, у його дружини – офісне приміщення на головній вулиці Марбельї, а також кілька дорогих автівок.

Сьогодні президент заявив, що кримінальну відповідальність за корупційні злочини у сфері правосуддя посилять.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський наказав Залужному звільнити одеського воєнкома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі