четвер, 03 листопада 2022 14:39

Спецтема: Війна Росії проти України

"Пишаємось вами!" – Зеленський показав світлини українських "богів війни"
10

Сьогодні відзначається День ракетних військ та артилерії, а також День інженерних військ України. Героїчні дії українських воїнів дев'ятий місяць бачать і відзначають усі.

Світ – у захваті. Ворог – у паніці. Україна вірить у вас, заявив президент Володимир Зеленський у Telegram 3 листопада. Голова держави до свята оприлюднив також світлини воїнів ЗСУ.

"Наші ракетні війська та артилеріє, вас по праву кличуть "боги війни". Ви даєте відчути окупантам, що таке міцна українська відповідь. Наші інженерні війська, ви розум та відвага нашої армії. Щоденно виконуючи завдання у найскладніших умовах, ви гідно підтримуєте наші війська та створюєте нищівні перешкоди для противника. Пишаємось вами! Слава вам", – написав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Такі пропонуєте переговори?": Зеленський показав наслідки удару РФ по Миколаєву

Зеленський показав нові кадри воєнної України
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
Зеленський показав нові кадри воєнної України
Зеленський показав нові кадри воєнної України
Зеленський показав нові кадри воєнної України
Зеленський показав нові кадри воєнної України

Авіація Сил оборони минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Під ураження потрапили райони зосередження озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони противника. Сили протиповітряної оборони збили 10 ударних дронів Shahed-136 та беспілотник "Орлан".

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили п'ять районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два склади боєприпасів та три інших важливих військових об'єкти противника.

Зараз ви читаєте новину «"Пишаємось вами!" – Зеленський показав світлини українських "богів війни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі