понеділок, 29 липня 2024 14:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Головнокомандувач відзначив далекобійність" - українська розвідка прокоментувала вибухи в РФ

"Головнокомандувач відзначив далекобійність" - українська розвідка прокоментувала вибухи в РФ
Минулого тижня дронами були атаковані аеродроми у РФ і нафтопереробний завод, повідомляли ЗМІ. Фото: t.me/andriyshTime

Ураження у Російській Федерації аеродрому і нафтопереробного заводу стало "олімпійським досягненням" українських воїнів.

Минулі вихідні були дуже "врожайними". Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Це справді олімпійське досягнення українських сил оборони, спецпризначенців і ГУР. Ми не коментуємо, що і куди, але верховний головнокомандувач відзначив далекобійність. Зрозуміло, напрямок тут вгадати неважко. Що стосується факту ураження, ми підтверджуємо факт інциденту, ураження, щось влучило кудись", - сказав представник ГУР.

Юсов підтвердив факт ураження й пошкодження російського стратегічного бомбардувальника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили останній залізничний паром у Краснодарському краї РФ - фото "бавовни"

"Взагалі ці вихідні були дуже врожайні. У Росії тривають масові кібератаки на фінансову структуру. Продовжуються інциденти на російських НПЗ та інших об'єктах, які задіяні у війні проти українців. І звичайно "Оленья" це така особлива новина і певною мірою десерт для українців на ці вихідні. І далі безумовно точно буде", - сказав представник Головного управління розвідки.

27 липня у РФ заявили про атаку дронів на Рязань. У мережі повідомляли про вибухи у районі аеродрому "Дягілєво".

Того ж дня ЗМІ повідомили, що дрони атакували нафтопереробний завод та три військові аеродроми у РФ. На аеродромі "Оленья" було пошкоджено бомбардувальник Ту-22М3.

Зараз ви читаєте новину «"Головнокомандувач відзначив далекобійність" - українська розвідка прокоментувала вибухи в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі