вівторок, 23 липня 2024 20:42

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили останній залізничний паром у Краснодарському краї РФ - фото "бавовни"

Військово-морські сили Збройних сил України разом із іншими підрозділами Сил оборони завдали суттєвих пошкоджень ворожому порому "Славянин" у порту "Кавказ" в Краснодарському краї Російської Федерації.

Про удар повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Автор: Facebook.com/GeneralStaff.ua
  ЗСУ завдали удару по залізничному парому ворога
ЗСУ завдали удару по залізничному парому ворога

"Сьогодні угруповання сил і засобів Військово-морських сил ЗС України, разом із підрозділами інших складових Сил оборони, в порту "Кавказ" завдали суттєвих пошкоджень ворожому парому "Славянин". Окупанти використовували цей паром для перевезення залізничних вагонів, автотранспорту та контейнерів у військових цілях. "Славянин" - третій і останній залізничний паром, який РФ мали у зазначеному регіоні", - сказали.

"Продовжуємо нищити ворога, його техніку та військову інфраструктуру. Далі буде. Слава Україні", - звернувся Генштаб ЗСУ.

Автор: Google Maps
  Порт "Кавказ" на мапі
Порт "Кавказ" на мапі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили у Росії склад зі 120-ма дронами

23 липня губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв заявив, що вранці безпілотники атакували поромне судно у порту "Кавказ". Спалахнула пожежа.

У ніч на 21 червня у Краснодарському краї РФ було знищено навчальні корпуси, пункти управління і зв'язку розрахунків ворожих БпЛА.

У Бєлгородській області РФ було завдано удару по пункту управління російського мотострілецького полку.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили останній залізничний паром у Краснодарському краї РФ - фото "бавовни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі