неділя, 23 жовтня 2022 23:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Голова Пентагону поговорив з Шойгу вдруге за останні три дні

Голова Пентагону поговорив з Шойгу вдруге за останні три дні
Шойгу вдруге поговорив з Остіним. Фото: Українська правда

Міністерство оборони США підтвердило розмову глави відомства Ллойда Остіна з главою російського Міноборони Сергієм Шойгу.

Телефонний дзвінок відбувся за ініціативою російської сторони і вдруге за останні три дні, йдеться в пресрелізі Пентагону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прокоментував "каруселі" Шойгу

"Міністр Остін відкинув будь-який привід для російської ескалації та підтвердив важливість продовження спілкування на тлі незаконної та невиправданої війни Росії проти України", – йдеться в повідомленні.

Російський міністр оборони влаштовує "телефонну карусель" і обдзвонює іноземних міністрів із розповідями про так звану брудну ядерну бомбу.

23 жовтня російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що Україна нібито розробляє "брудну бомбу" й хоче її підірвати. Шойгу активно "розганяв" цю тезу у телефонних розмовах з міністрами інших країн.

В п'ятницю він дзвонив до Ллойда Остіна. Після цього глава Пентагону зателефонував міністру оборони України Олексію Резнікову.

Зараз ви читаєте новину «Голова Пентагону поговорив з Шойгу вдруге за останні три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі