середа, 28 листопада 2012 01:35

Голова Івано-Франківської облради запропонує духовно-культурний кодекс України

Голова Івано-Франківської облради  запропонує  духовно-культурний кодекс України
Василь Скрипничук ФОТО: gazeta.ua

Новообраний голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук працює над докторською дисертацією і збирається запропонувати українському суспільству духовно-культурний кодекс. Про це він повідомив кореспонденту Gazeta.ua.

"Я давно розпочав роботу над докторською дисертацією. Уже зібрані матеріали, проте не вистачає часу їх систематизувати. Тема дисертації стосується функцій Української держави. Планую звузити тему і зокрема розглянути її культурну, духовну функції, тобто не матеріальну сферу нашої держави, провести компаративний аналіз як це відбувається у світі і як є у нас, дати певні пропозиції і напрацювати теорію цієї функції й спробувати запропонувати духовно-культурний кодекс України", - розповів голова облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада має бути українською і служити державним інтересам та інтересам титульної нації – Скрипничук

За словами Скрипничука, така наукова робота є складною, оскільки мало написано на цю тему, проте він планує упродовж двох-трьох років систематизувати напрацьований матеріал і захистити докторську дисертацію.

Нагадаємо, голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук є кандидатом юридичних наук, який захистив дисертацію на тему "Обласна рада в системі місцевого самоврядування в Україні: організація та діяльність".

Зараз ви читаєте новину «Голова Івано-Франківської облради запропонує духовно-культурний кодекс України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі