понеділок, 01 листопада 2010 16:04

Експерт назвав місцеві вибори місячником ненависті

Експерт назвав місцеві вибори місячником ненависті

Політолог Віктор Небоженко вважає, що влада не погодиться провести повторні місцеві вибори у Київський, Львівській областях і місті Тернопіль, як того вимагає фракція БЮТ.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Там у Партії регіонів дуже гарні результати. Вони не будуть їх ставити під сумнів. Електорат може просто не прийти на дільниці. Однією із сенсацій вчорашніх виборів є дуже високий рівень неявки. Населення втомилося від конфліктних ситуацій навколо виборів. Навіть якщо Партія регіонів і її союзники погодяться на перевибори, щоб підтвердити свої результати, то навряд чи з цим погодиться населення. Це правильний рух опозиції, в даному випадку БЮТ. Але розраховувати на його політичну перспективу не доводиться", - зазначив експерт.

За словами Небоженка, вибори 31 жовтня – це день свята для Партії регіонів і їхня велика перемога.

"Звичайно, вони хотіли більшого. Завдяки потужній виконавчій вертикалі вони отримали дуже гарний результат. Це єдина сила, яка виявилася організованою і використовувала все, що потрапить під руку – починаючи від суддів і міліції, закінчуючи партійною організацією і технологіями", - наголосив він.

"Мені не зрозуміло, навіщо влада, маючи потужну виконавчу і силову вертикаль захотіла влаштовувати ці вибори, які розбурхали всю країну. Насправді вони перетворилися у якийсь місячник ненависті. Тепер треба думати, що робити, і як співпрацювати із обраними мерами призначеним зверху головам обласних адміністрацій", - зауважив політолог.

Нагадаємо, фракція БЮТ має намір зареєструвати у парламенті постанову про невизнання результатів виборів у Київський, Львівські областях, місті Тернополі і про проведення повторних виборів. Про це повідомив заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав місцеві вибори місячником ненависті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі