понеділок, 31 травня 2021 11:23

Допит Порошенка перенесли

Допит Порошенка перенесли
Минулого тижня Порошенко не з'явився на допит. Фото: Getty Images

Служба безпеки України перенесла допит п'ятого президента, народного депутата Петра Порошенка у справі про державу зраду Віктора Медведчука й Тараса Козака.

СБУ викликала Порошенка на понеділок, 31 травня, на 15.00. Але слідчу дію перенесли на прохання адвокатів, повідомляє "Українська правда"

Нардепа викликали свідком.

"Виклик Порошенка відбувся суто з метою всебічного, повного й неупередженого дослідження обставин кримінального провадження", - сказав речник СБУ Артем Дехтяренко.

27 травня Порошенко не з'явився на допит в СБУ. Натомість поїхав на передову до українських військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували плівки розмов про "трубу Медведчука"

11 травня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру Медведчуку й Козаку. Їх підозрюють у державній зраді.

Медведчук передав РФ інформацію про розташування прихованого підрозділу Збройних сил України, займався вербуванням українців, повідомив голова СБУ Іван Баканов.

13 травня Печерський районний суд міста Києва відправив нардепа під цілодобовий домашній арешт.

Журналісти Bihus.info опублікували матеріал про Медведчука "Як гартувалася мерзота". У сюжеті згадують, зокрема, Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Допит Порошенка перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі