вівторок, 22 січня 2013 17:15

Домогтися дострокових виборів можна лише за допомогою народу - "свободівець"

Домогтися дострокових виборів можна лише за допомогою народу - "свободівець"
Олексій Кайда: якщо українці повстануть, тоді можливі перевибори. Фото: ltdaily.info

Проведення дострокових виборів залежить не від підписання Угоди про асоціацію із Євросоюзом.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив нардеп-"свободівець" Олексій Кайда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог: заява УДАРу про дострокові вибори — політичний популізм

"У нас давно назріла потреба у перезавантаженні країни через антиукраїнську політику діючої влади, - говорить. - Нам необхідно змінювати не тільки президента, а й парламент та уряд. Не дивлячись на те, що він нещодавно був призначений, ми бачимо, що він відстоює не українські інтереси. У основному загалі представлений не українцями", - каже Кайда.

Також він наголосив, що при бажанні президента можна було б змінити ситуацію.

"Але його немає. Президент доводить це своїми діями. Зокрема поданням на керівника Нацбанку людини, у якої батько працює у керівних структурах "Газпрому", призначенням у силових структурах осіб, які працювали на Росію. Янукович показує, що розглядає Україну як елемент наживи для себе та своєї сім'ї", - пояснив "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівці" створили "живу карту" країни на Софіївській площі

"Домогтися дострокових виборів можна лише за допомогою народу, коли він скаже: "Досить", - додав він.- Українці завжди готові до кардинальних та рішучих дій. Але має настати "час ікс". Тоді нація повстане".

Нагадаємо, партія УДАР заявила, що вимагатиме дострокових виборів президента та народних депутатів, якщо влада провалить підписання угоди про асоціацію.

Зараз ви читаєте новину «Домогтися дострокових виборів можна лише за допомогою народу - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі