четвер, 21 серпня 2014 12:46

Депутати не готові до діалогу з бізнесом - Шеремета

Депутати не готові до діалогу з бізнесом - Шеремета
news.sever-strasti.com

Депутати не готові бути чесними з суспільством і бізнесом.

Про це міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета сказав журналістам, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Щоб бізнес почав зростати, потрібна чесна робота з країною і суспільством. Інакше він не запрацює. Яка політична сила стоїть на таких позиціях? Яка в наступні два місяці готова сказати країні, що грошей на обіцянки немає і не буде поки не піднімуть бізнес? Яка політична сила скаже чесно, що ми не будемо вносити винятки в закон про державні закупівлі. Тому що нинішні 11 винятків є абсолютно достатніми для світового досвіду. Яка сила може сказати, що вона гарантує змінити тон спілкування держави з бізнесом?", - сказав він.

Шеремета назвав вимоги, які зараз ставить бізнес: зменшити податковий тиск, кількість податків. "Не переназивати їх, а усунути. Бо податки не потрібні. Бо на адміністрування іде більше грошей, ніж на утримання", - сказав міністр.

Інша вимога - це гармонізація фінансового і податкового обліку задля того, щоб спростити систему і адміністрування податку на прибуток.

Зараз ви читаєте новину «Депутати не готові до діалогу з бізнесом - Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі