пʼятниця, 12 квітня 2013 18:23

Депутата Одарченка незаконно намагаються позбавити мандата - Томенко

Депутата Одарченка незаконно намагаються позбавити мандата - Томенко
Юрій Одарченко. Фото: uk.wikipedia.org

У партії "Батьківщина" заявляють, що народного депутата Юрія Одарченка незаконно намагаються позбавити мандата.

"Громадянин з Донецька звернувся до суду з вимогою зобов'язати Центрвиборчком позбавити мандата Юрія Одарченка, оскільки він має документи, з яких випливає, що Одарченко поєднує свій мандат з роботою в одній з підприємницьких структур Донецька", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю один з лідерів партії Микола Томенко.

За словами політика, "це виглядає не лише як антиопозиційна акція, оскільки йдеться про керівника київської міської парторганізації" Батьківщина ", але і як антидонецькая акція - її організатори не знайшли нічого кращого ніж записати Юрія Одарченко до протоколу про членів правління донецької фірми" .

Народний депутат переконаний, що ця операція потерпить фіаско, оскільки її замовники діяли занадто примітивно.

Томенко підкреслив, що партія "готуватиме інформаційну, політичну і правову підтримку, щоб недопустити того, що будь-якого опозиціонера, записавши в правління якоїсь комерційної фірми, можна позбавити мандата".

Політик наголосив, що Одарченко не входить в правління цієї комерційної структури.

Зараз ви читаєте новину «Депутата Одарченка незаконно намагаються позбавити мандата - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі