пʼятниця, 13 квітня 2012 11:34

Чорновіл: Влада зміниться і вдвічі посилить репресії проти своїх попередників

Чорновіл: Влада зміниться і вдвічі посилить репресії проти своїх попередників
Тарас Чорновіл вважає вирок Іващенку несправедливим. Фото: novaya.com.ua

Народний депутат Тарас Чорновіл вважає несправедливим рішення Печерського суду щодо колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у Верховній Раді.

"Це рішення було вибірковим. По-перше, у тому плані, що людей, які вчинили набагато гірші дії, ніхто не чіпає. Не тільки з політичних мотивів, але й тому що вони відкупилися. По-друге, вибірковість є у конкретних звинуваченнях. У цій ситуації є реальний факт злочину у діях судді, який свого часу узаконив приватизацію (Феодосійського судомеханічного заводу - Gazeta.ua). Судили по справі не того, кого повинні були. По-третє, тяжкість злочину не дорівнює відповідальності. У нас хтось може вбити трьох людей, або свого партнера по бізнесу і залишитися на свободі", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іващенку стає все гірше, він буквально приповз у кімнату для побачень - адвокат

Він вважає, що у випадку із Іващенком повинна була бути процесуальна відповідальність - заборона займати державні посади у продовж трьох років, або штраф.

Говорячи про стан здоров'я колишнього урядовця, він наголосив, що відбувається "тупе та нагле знущання".

"Найсумніше те, що запрацював механізм, який запустили "регіонали". Влада зміниться, прийде нова команда, яка автоматично вдвічі посилить репресії проти своїх попередників. А ми будемо аплодувати таким діям", - додав політик.

 

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Влада зміниться і вдвічі посилить репресії проти своїх попередників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі