середа, 02 червня 2010 10:24

Бондаренко назвав піаром обіцянку ПР зупинити Черновецького

Бондаренко назвав піаром обіцянку ПР зупинити Черновецького

Бютівець Володимир Бондаренко вважає необгрунтованим рішення влади Києва про підвищення тарифів на комунальні послуги.

Свою думку він виклав в коментарі Gazeta.ua.

"Для того, щоб говорити про правильний тариф потрібно знати як мінімум декілька речей.

Перше, потрібно визначитися зі стандартом послуг: наприклад, скільки градусів має бути гаряча вода: 50 чи 70, або скільки разів має вивозитися сміття? Без цього говорити про те, що послуги надаються якісні чи неякісні неможливо.

Друге: потрібно встановити собівартість кожного елементу, який формує тариф. Його ніхто не пробує встановити. Усе береться зі стелі", - сказав Бондаренко.

Бютівець пояснив, чому Тимошенко вважає причетними до підвищення тарифів команду Януковича.

"Увесь енергетичний сектор у Києві належить Василю Хмельницькому, яскравому представнику Партії регонів. Він сьогодні володіє Київенергохолдингом, у який входять Київгаз, Київенерго і Київодоканал. А Черновецький при цьому живиться на страхуванні цих об'єктів. Це сьогодні один спільний бізнес-проект Партії регіонів у Києві. І нехай вони не відбоярюються від того, що вони не мають до цього ніякого відношення", - розповів Бондаренко.

Бютівець також вважає, що підвищення тарифів у Києві відбудеться, якщо не з 1 липня, то восени після проведення місцевих виборів.

"Вони гонять ці вибори на осінь. Бо сьогодні бажання підвищити тарифи обумовлене перш за все важким фінансовим станом. Але при будь-якому важкому фінансовому стані не можна робити це за рахунок людей", - сказав депутат.

Бондаренко також назвав піаром обіцянку ПР переглянути рішення київської влади про підвищення тарифів.

"Безумовно це піар перед виборами. А підвищення цін на комунальні послуги добивалися тільки вони. Це саме роблять і зараз. Бо підвищення тарифів невигідне жодній політичній силі, ні киянам", - сказав Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко назвав піаром обіцянку ПР зупинити Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі