четвер, 16 серпня 2012 10:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Біля суду зібрались близько тисячі прихильників Тимошенко
6

Фото: Фото: Марина Фролова

Біля будівлі Вищого спеціалізованого суду, де має відбутися чергове засідання щодо оскарження адвокатами Юлії Тимошенко вироку Печерського суду у газовій справі, зібралися близько тисячі прихильників екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністративний суд не пустив Тимошенко і Луценка на вибори

Вони тримають прапори Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Вони стоять вздовж тротуару і не перекривають проїжджу частину. На прилеглих вулицях стоять працівники ДАЇ. На деревах розвішені плакати "Юлі - волю!". Також активісти тримають великі транспаранти з зображенням Гітлера, Сталіна та Януковича і підписом "Диктатор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмова ЦВК зареєструвати Юлію Тимошенко та Юрія Луценка кандидатами у депутати є дискримінацією - депутат

Також біля суду стоїть мікроавтобус з гучномовцем, з якого лунають виступи на тему Тимошенко. Поряд із судом стоять кілька автобусів із Беркутом. Засідання у  справі Тимошенко має розпочатися о 10 годині.

Зараз ви читаєте новину «Біля суду зібрались близько тисячі прихильників Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі