субота, 15 грудня 2012 11:26

Безсмертний: Потрібно очікувати призначення Медведчука секретарем РНБО

Безсмертний: Потрібно очікувати призначення Медведчука секретарем РНБО
Фото: lb.ua

Надзвичайний і Повноважний посол України Роман Безсмертний вважає, що невдовзі секретарем РНБО може стати Віктор Медведчук.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

"Що стосується всіх інших фігур, то це пасьянс на карті. Тут потрібно очікувати чого? Призначення секретарем РНБО Віктора Медведчука і тоді пересування по всій іншій карті", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент може повернутися до бюджету та закону про рефрендум

На думку Безсмертного, якщо "це відбудеться, а про це ведуться розмови, не тільки всередині України, а й будуть вестися розмови в Кремлі завтра. І очевидно, що це змінить ситуацію".

"Ми будемо шукати Андрія Клюєва, чи на місці керівника адміністрації, чи на якійсь посаді в уряді. Тобто, на даний момент, затримка з оголошенням указів, які вже майже два тижні написані, визначається не стільки ситуацією пов'язаною з пошуком кандидатур в уряді, а з долею Медведчука. Де його місце в цій системі координат", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" обіцяє розібратися з побиттям депутата Колесніченком та Онищенком

В свою чергу, експерт із міжнародних питань Центру Разумкова Валерій Чалий, вважає не можливим призначення на цю посаду Медведчука.

Зараз ви читаєте новину «Безсмертний: Потрібно очікувати призначення Медведчука секретарем РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі