понеділок, 02 січня 2023 23:41

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бавовна" прийшла до Криму: пишуть про роботу ППО та численні вибухи

"Бавовна" прийшла до Криму: пишуть про роботу ППО та численні вибухи
Проросійські канали стверджують, що ППО нібито вразило всі цілі. Фото: Telegram

В окупований Крим прийшла з візитом "бавовна" - в Севастополі та Сімферополі повідомляється про численні вибухи та про роботу ППО російських окупантів над містами.

Місцеві канали в Telegram заявляють про наліт українських БПЛА і стверджують, що всі цілі нібито були вражені, повідомляє Gazeta.ua.

Разом з тим місцеві жителі, а також проукраїнські канали пишуть, що потужні вибухи явно не схожі на роботу ППО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов анонсував більше "бавовни" в Росії

"Наші передплатники повідомляють, що в Севастополі о 21.44 з бухти запустили ракету, імовірно, по безпілотнику, потім пролунав вибух. У Сімферополі о 21.50 також були чутні потужні вибухи, які доносяться з півночі, з боку селища Гвардійське, в якому знаходиться військовий аеродром" - зазначив один з каналів.

Раніше з окупованого Криму також повідомляли про вибухи - роботу ППО підтвердив окупаційний гауляйтер Криму Михайло Развозжаєв.

10 грудня в районі аеропорту окупованого Севастополя прозвучала "бавовна". Сильні вибухи були також в районі Джанкоя і Сімферополя.

Зараз ви читаєте новину «"Бавовна" прийшла до Криму: пишуть про роботу ППО та численні вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі