субота, 10 грудня 2022 20:40

Спецтема: Війна Росії проти України

У Криму лунають вибухи: подробиці

У районі аеропорту анексованого Севастополя пролунала "бавовна". У Джанкої лунають сильні вибухи, також – у Сімферополі.

Про це спершу повідомили кримські Telegram-канали. Пізніше вибухи, але тільки у Сімферополі, підтвердила й окупаційна влада півострова. Там заявили, що спрацювала система протиповітряної оборони.

"Над Сімферополем відпрацювала система ППО. Всі служби працюють у штатному режимі. Прошу всіх зберігати спокій", – заявив так званий глава півострова Сергій Аксьонов.

У Telegram-каналах жителі півострова пишуть, що вибух у Сімферополі був настільки потужний, що його чули навіть у Бахчисараї та Саках.

Інформації щодо наслідків "бавовни" поки що немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму горіли казарми окупантів – мережі

Автор: скріншот
  У Telegram-каналах кримчани активно обговорюють тему вибухів, які увечері пролунали в Криму
У Telegram-каналах кримчани активно обговорюють тему вибухів, які увечері пролунали в Криму

Російські окупанти в справі протиповітряної та протикорабельної оборони окупованого 2014 року Криму покладаються на зенітно-ракетні комплекси (ЗРК) С-400 та протикорабельні берегові ракетні комплекси (ПБРК) "Бал" та "Бастіон".

Супутники сервісу Planet Labs "зловили" одну з ракетних позицій окупантів на південь від тимчасово контрольованої росіянами Феодосії.

Зараз ви читаєте новину «У Криму лунають вибухи: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі