четвер, 17 листопада 2016 14:29

Аваков нестандартним шляхом шукатиме заміну Деканоідзе

Аваков нестандартним шляхом шукатиме заміну Деканоідзе
Фото: korupciya.com

Керівника Національної поліції обиратимуть за відкритим конкурсом серед діючих співробітників поліції. Для цього створили спеціальну консультативну комісію.

Про це у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Призначення на посаду керівника Національної поліції України, згідно з законодавством, не передбачає конкурсу. Однак, з огляду на той факт, що до людини, яка обійме посаду голови Національної поліції України, має бути беззастережна довіра як українського суспільства, так і міжнародного політикуму, я прийняв рішення про проведення консультативного конкурсу для діючих поліцейських на заміщення цієї посади", - написав Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деканоідзе не подобається тимчасово призначений глава Нацполіції

"З метою уникнення політичних спекуляцій і проведення чесного і відкритого відбору кандидата на посаду керівника поліції, що відповідатиме сьогоденню, я створив консультативну комісію міністра", - повідомив Аваков.

Комісія проведе іспити та співбесіди, після чого рекомендуватиме главі МВС найбільш гідних кандидатів. Найкращого з них Аваков запропонує на розгляд Кабміну.

14 листопада керівник Нацполіції Хатія Деканоідзе офіційно заявила про свою відставку. Виконувати її обов'язки тимчасово буде перший заступник глави Нацполіції Вадим Троян.

Зараз ви читаєте новину «Аваков нестандартним шляхом шукатиме заміну Деканоідзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі