неділя, 15 травня 2011 16:41

Арешт голови МВФ Стросса-Кана шокував Францію. Він вибуває з президентської гонки

Арешт голови МВФ Стросса-Кана шокував Францію. Він вибуває з президентської гонки

Арешт голови МВФ Домініка Стросс-Кана шокував Францію, де подробиці особистого життя політиків рідко мають такий розголос.

За словами Мартіни Обрі, лідера Соціалістичної партії, до якої належить і Стросс-Кан, новина про це вразила її як "грім серед ясного неба".

Колишній кандидат у президенти від центристів Франсуа Бейра сказав, що його турбує такий розвиток подій, який завдає шкоди іміджу Франції.

Нещодавні опитування, проведені у Франції, показали, що на майбутніх президентських виборах Стросс-Кан міг би перемогти Ніколя Саркозі, проте через звинувачення у злочинах на сексуальному грунті він автоматично вибуває з президентської гонки.

Однак, як повідомляє з Парижа кореспондент Бі-бі-сі, який би не був результат судового слідства в Нью-Йорку, на політичній кар'єрі Стросс-Кана можна поставити крапку, як, по всій видимості, і на його діяльності у ВМФ.

Нагадаємо, сьогодні Домінік Стросс-Кан був затриманий в Нью-Йорку за підозрою в сексуальних домаганнях: 32-річна покоївка готелю Sofitel на Таймс-сквер звернулася в поліцію, де заявила, що глава МВФ намагався примусити її до орального сексу, коли вона увійшла до його номер для прибирання.

Зараз ви читаєте новину «Арешт голови МВФ Стросса-Кана шокував Францію. Він вибуває з президентської гонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі