вівторок, 28 вересня 2010 16:22

Янукович пояснив, хто заважає проведенню реформ

Янукович пояснив, хто заважає проведенню реформ

Причиною незадовільного розвитку реформ в Україні президент Віктор Янукович називає опір чиновників.

Про це він сказав під час засідання комітету з питань економічних реформ, яке було присвячене регулюванню підприємницької діяльності.

"Підприємці часто зустрічаються з різними перевірками. Витрачають час не на розвиток, а на спілкування з контролерами. Для мене очевидно, що причиною незадовільного розвитку реформ є опір чиновників та погана виконавча дисципліна", - сказав глава держави.

На цих словах Янукович перервався та звернувся до присутніх у залі, серед яких був голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

"На мене так уважно дивиться Бродський. Ви себе не уявляєте скільки вже собі ворогів за короткий час нажили. Ми вберігаємо вас від цієї інформації, але ми дуже добре розуміємо, хто ваші друзі, а хто вороги. Ваші друзі підприємці, а вороги - чиновники, в яких ви, як кажуть, хліб забираєте, бо за довгий час кишені до п"ят повиростали", - сказав глава держави.

Крім того, на заході були присутні спікер парламенту Володимир Литвин, делегації з областей, члени уряду, керівники державних підприємств.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович пояснив, хто заважає проведенню реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі