четвер, 25 серпня 2011 18:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Янукович і Азаров скоїли злочин" - Тимошенко

"Янукович і Азаров скоїли злочин" - Тимошенко

Тимошенко вимагає порушити кримінальну справу проти Януковича, Азарова та Бойка.

Про це вона сказала під час розгляду "газової справи".

"Я хочу попередити, що завтра наша команда подає заяву про скоєння злочину та вимогу порушити кримінальну справу", - заявила Тимошенко.

Вона пояснила, що має на увазі: одне з ключових зауважень прокуратури проти неї  - завдання збитків під час закупівлі газу 2009 року. Тимошенко вважає, що збитків не завдавала. І доводить це завдяки вартості технічного газу, яка не збільшилась порівняно з 2008 роком.

"Але за логікою прокуратури, об'єктивне підвищення ціни між 2006 і 2007 роком можна трактувати як злочин, бо ситуація така ж, як між 2006 і 2009 роком. Тоді прем'єром був Янукович, його першим заступником - Азаров, а Бойко - ключивим керівником Нафогазу".

Вона говорить, що зараз уряд Азарова у важкій ситуації: "Їм ставлять такі ж самі ультиматуми, як і нам, але вони не можуть з ними упоратися без здачі національних інтересів. Що буде після "харківських угод"? Можливо здача ГТС, потім вступ до Митного союзу?".

Зараз ви читаєте новину «"Янукович і Азаров скоїли злочин" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі