середа, 06 лютого 2019 14:45

Янукович блиснув "благородством"

Янукович блиснув "благородством"
Януковича визнали винним у тому, що допоміг Росії почати війну на Донбасі. Фото: ria.ru

Утікач Віктор Янукович запропонує російському лідеру Володимиру Путіну обміняти полонених українців на росіян, яких затримали в Україні, якщо про це попросить президент Петро Порошенко.

Про це "легітимний" сказав під час прес-конференції у Москві.

"Якщо мене чує президент Порошенко, якщо у нього є бажання вирішити цю проблему, я готовий ініціювати це питання. Але один раз, за принципом "всіх на всіх"... З української сторони, з російської звільнили одні, інші - і на цьому завершили... Якщо буде така ініціатива з української сторони, я готовий за необхідності переговорити з президентом Росії, Володимиром Володимиром Путіним, і внести таку пропозицію", - сказав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Легітимний" із Москви прокоментував свій вирок

24 січня Оболонський райсуд Києва визнав Віктора Януковича винним у державній зраді та пособництві у веденні агресивної війни. Йому призначили покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Прокуратура просила 15 років ув'язнення. Однак подавати апеляцію щодо збільшення терміну не буде. Натомість для передачі до суду готують матеріали у справі про розстріли на Майдані.

Зараз ви читаєте новину «Янукович блиснув "благородством"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі