вівторок, 24 вересня 2013 09:44

Спецтема: Росія проти України: нова "холодна війна"

Яценюк попросив Медведєва змінити тональність, коли говорить про Україну

Яценюк попросив Медведєва змінити тональність, коли говорить про Україну
Фото: uchastie.com

Лідер фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк попросив російських партнерів України, зокрема, прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, змінити тональність.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова".

"Прем'єр-міністру (Дмитру Медведєву – Ред.) потрібно себе інколи за одне місце щипати аби він не говорив такі неприємні речі по відношенню не просто до сусідньої, а братської країни. А він дуже зухвало і некрасиво говорив про нашу державу. Йому б було бажано хоча б найняти економічних радників і, якщо він каже якісь фрази, то за це потрібно відповідати", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" обурюються, бо за ними з балконів підглядають журналісти

"Він сказав про те, що Україну очікує те, що сталось з Грецією і Кіпром. Дійсно, Греція і Кіпр – в дуже непростій ситуації, але країни-члени ЄС їм допомогли. Я б попросив, щоб наші російські партнери змінили тональність, а то складається таке враження, що нас намагаються загнати до шлюбу і змусити до кохання тільки через велику палицю", - наголосив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк попросив Медведєва змінити тональність, коли говорить про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

203

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі