понеділок, 23 січня 2006 12:09

Вибух біля українського посольства у Москві

Україна закликає Росію посилити безпеку українського посольства в Москві. Минулої неділі о 23:50 за московським часом біля входу в готель посольства України в Росії пролунав вибух. Невідомі кинули у бік будинку N17 по Вознесенському провулку, де знаходиться готель посольства, саморобну бомбу — пляшку, начинену петардами. Потерпілих і матеріальних збитків немає.

— Ми сподіваємося, що російські правоохоронні органи вживатимуть необхідних заходів для забезпечення належної охорони нашого посольства, — заявили у прес-службі посольства.

Невідомі кинули у бік будинку N17 по Вознесенському провулку саморобну бомбу

Прокуратурою Пресненського району Москви порушено кримінальну справу за фактом хуліганства. Ведеться слідство.

Минулого тижня міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, 57 років, заявив, що росіяни незаконно утримують гідрографічні об"єкти в Криму. Україна вже повернула собі маяк Ялтинського торговельного порту.  

Росіяни стверджують, що право розпоряджатися маяками надають їм доповнення до двосторонньої угоди щодо оренди об"єктів Чорноморського флоту. Позавчора росіяни посилили охорону на всіх військових об"єктах, які перебувають у розпорядженні його навігаційно-гідрографічної служби.

Зараз ви читаєте новину «Вибух біля українського посольства у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі