понеділок, 27 листопада 2006 18:34

Ющенко зустрівся з бізнесменами

Президент Віктор Ющенко, 52 роки, зустрівся з представниками малого і середнього бізнесу.

— Я не хочу, щоб у нас формувалися кабінети, в яких через "яйко-млеко" можна отримати необхідні кошти, — каже президент. — За кілька років державою вже було видано мільярди кредитів. А тепер ми не можемо знайти ані тих, хто давав, ані тих, хто брав.

Таку нараду Ющенко проводить уже вдруге. Вперше збирав підприємців торік. Як і тоді, вчора пообіцяв зустрічатися з ними щоквартально.

— Ми можемо стати нацією кількох олігархів. Але ніколи не станемо державою середнього бізнесу, якщо разом не внесемо законодавчих змін, — президент стис пальці в кулак. — І не перестанемо тиснути на бізнес.

На зустріч не прийшов прем"єр-міністр Віктор Янукович. Був його перший заступник і міністр фінансів Микола Азаров. Прийшов і міністр економіки Володимир Макуха.

Вів нараду перший заступник голови Секретаріату президента Арсеній Яценюк. У президії також сиділи народні депутати Анатолій Кінах і Ксенія Ляпіна.

Серед гостей був і новоспечений зять Кінаха Максим Кузьменко. Йому належить панчішна фабрика "Легка хода".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зустрівся з бізнесменами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі