пʼятниця, 04 вересня 2009 07:47

"Регіонал" Кисельов перейшов працювати у штаб партії

Нардеп від Партії регіонів 60-річний Василь Кисельов змінив місце роботи. З посади керівника кримської організації "Регіонів" пішов працювати в центральний штаб партії керівником одного з департаментів. Займатиметься зв"язками з областями.

— Я пішов у штаб на запрошення Віктора Януковича, щоб трохи зняти напругу, яка склалася в Криму, — каже про своє призначення Кисельов. — Це розумний крок. А після 17 січня я повернуся до Криму. Не дочекаються, що я туди не поїду.

Обов"язки голови кримської організації "регіоналів" виконуватиме Олексій Боярчук. Він був одним із заступників Кисельова.

Раніше Кисельов казав, що на нього готують замах. Начальник міліції Криму Геннадій Москаль заявив, що "регіоналу" погрожував його однопартієць, відомий в автономії кримінальний авторитет Олександр Мельник. Нібито між ними давно конфлікт. Він загострився кілька тижнів тому, коли на політраді затвердили список кандидатів у депутати парламенту Криму. До нього не включили Мельника та його людей.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Кисельов перейшов працювати у штаб партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі