пʼятниця, 16 жовтня 2009 07:24

Олена Литвин їздить на машині за 800 тисяч гривень

Донька голови Верховної Ради 27-річна Олена Литвин їздить на синьому спорт-карі "Форд Мустанг" за $100 тис. Побачити це авто із "козирними" номерами АА 3000 ВС можна в центрі Києва, на вул. Пушкінській, біля магазину Будинок розкоші "Вілла Гросс". Цей заклад Олена відкрила торік з італійськими партнерами. Він займає чотири поверхи приміщення ХІХ ст.

Працівники магазину відмовляються розповісти про авто своєї начальниці. Кажуть, що їздить вона на ньому не перший місяць.

— На роботу приїжджає десь по обіді, — каже одна з працівниць, просить не писати її ім"я.

Говорять, авто зареєстрували торік на сина спікера парламенту Івана, студента Київського інституту міжнародних відносин. Олена має довіреність на "мустанг". Іван живе  з батьками, тому Литвин мав унести машину до декларації про доходи. Проте за 2008 рік у графі про наявність авто такої марки немає. Є "Тойота ленд крузер" та "Крайслер".

Офіційно "Форд Мустанг" в Україну не завозиться. Хоча "сірі дилери" базову модель  можуть пригнати за $65 тис. Машина Литвинів майже вдвічі дорожча. Її переробили у тюнінг-ательє американської компанії "Салін". В автівки з"явилася нова підвіска, додаткові ліхтарі. Колісні диски замінені на нікельовані збільшеного діаметру. Змінена вихлопна система, що збільшує потужність авто. А заднє антикрило, що притискає автомобіль до землі, нові бампери та бічні накладки забезпечують кращу керованість на трасі.

— Я знаю цю машину дуже добре, — каже 25-річний Кирило Балалін, член клубу "Детройт Клан", до якого входять українські власники американських машин. — Не хотів би говорити про авто, бо читачі скажуть: "Ось, діти буржуїв їздять на шалено дорогих тачках. На чому ж тоді їздять самі політики?". Зазначу, що "мустанг" переробляли у найкращому американському ательє. Із новою підвіскою вона стала ще краще гальмувати та маневрувати.

Окрім дорогих авто, Олені подобаються світові марки одягу. Вона носить сумочки "Шанель" за кілька тисяч доларів. Обирає речі дорогих брендів і моделей, які завозить до свого ж магазину. Осінні чоботи марки "Сарторе" тут коштують 10 тис. грн. Пальто чи сукня на цей сезон обійдуться щонайменше в 28 тис. грн. Сумки — 20–60 тис. грн.

Діти буржуїв їздять на шалено дорогих тачках. На чому ж тоді їздять самі політики?

Олена Литвин їздить на покази за кордон і особисто обирає одяг для свого Будинку. У понеділок повернулася з чергового відбору. Речі невеликою вантажівкою привезли до "Вілла Гросс" у вівторок. Однак у магазині Литвин вони коштують удвічі дорожче, ніж на інтернет-сайтах самих брендів.

Володимиру Литвину теж подобається дороге вбрання. Носить костюми марки "Зіллі", які коштують близько $10 тис.

Найдорожче авто серед дітей політиків має Христина Черновецька

Донька київського мера Христина Черновецька має італійський автомобіль "Ламборджині Галлардо". Коштує авто понад 307 тис. євро. Це найдорожча із машин, на яких їздять діти українських політиків.

Донька прем"єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія сідає за кермо "мерседеса" із дніпропетровськими номерами за $100 тис. Машина зареєстрована на двоюрідну сестру Юлії Володимирівни, жительку Дніпропетровська Тетяну Шарапову. Євгенія їздить за довіреністю.

Сина президента Андрія Ющенка раніше можна було побачити за кермом "БМВ М6" за 133 тис. євро. Потім пересів на дешевший "мерседес"-кубик. Донька президента Віталіна їздить на джипі "Ренж ровер".

У сина лідера Партії регіонів, нардепа Віктора Януковича-молодшого є кілька автомобілів — "шевроле", "Ауді А6", "хамер", "джип черокі", "БМВ". Останнім часом кермує "інфініті" з номерами 00002 ВР та "Ауді А8".

Зараз ви читаєте новину «Олена Литвин їздить на машині за 800 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі