середа, 05 серпня 2009 08:53

Майбутній сват Януковича пішов із БЮТу до "регіоналів"

Автор: фото з сайту www.tabloid.pravda.com.ua
  Кажуть, що Віктор Янукович та Ольга Корочанська планують обвінчатися в Соляній церкві на Донеччині
Кажуть, що Віктор Янукович та Ольга Корочанська планують обвінчатися в Соляній церкві на Донеччині

Майбутній сват лідера Партії регіонів 59-річного Віктора ЯнуковичаСтаніслав Корочанський, 48 років, вийшов із партії Юлії Тимошенко "Батьківщина". Два роки він очолював осередок цієї політичної організації у місті Соледар на Донеччині. Був також одним із двох депутатів міськради від БЮТу.

Кажуть, що Корочанський вступив до Партії регіонів. Заради цього пішов із міськради. Він працює на одній із копалень Соледара заступником директора з охорони праці. До цього був механіком.

Віктор Янукович ще не познайомився із майбутніми родичами. Кілька днів тому він сказав:

— Ее родителей знаю только заочно. Достаточно простая семья. Отец работает на одном заводе типа начальником цеха. А мама учительница, по-моему, иностранного языка.

— Корочанський пішов від нас два місяці тому, — розповідає голова артемівської організації "Батьківщина" Віктор Загурський. — У партії він близько чотирьох років. Депутатом став після останніх виборів.

Додає, що Станіслав Корочанський залишив "Батьківщину" під тиском дружини та двох доньок:

Наречена Януковича водить машину "субару"

— У заяві про вихід вказав причину: за сімейними обставинами. Коли ми розмовляли, він підтвердив, що не хоче бути ні членом партії, ні депутатом.

Загурський каже, що про майбутнє весілля доньки Корочанського 23-річної Ольги та 28-річного Віктора Януковича дізнався приблизно чотири місяці тому. Про це батько нареченої розповів своєму другу по партії "Батьківщина" Іванові Резніченку.

— Корочанський казав тоді: "у меня развиваются события". Натякав, що залишить "Батьківщину". Раніше він дуже вболівав за нашу партію. Під час останніх виборів у нас з ним були непорозуміння. Він вважав, що у штабі серед молоді є зрадники наших ідей. Я йому доводив, що це не так, — пояснює Загурський.

Родина майбутньої дружини Януковича живе у Соледарі. У квартирі на вул. Ломоносова прописані п"ятеро: мати Ольги — Олена Федорівна, батько, молодша на два роки сестра Ганна та 78-річна бабуся Ніна Михайлівна.

Ольга навчалася на факультеті права і соціального управління Донецького держуніверситету управління. Водить машину "субару". Пара планує обвінчатися у Соляній церкві, якій понад 100 років. Вона розташована на глибині близько 300 м під соляною шахтою.

Діти політиків із різних партій одружуються не вперше. Шлюб узяли син лідера Компартії Петра Симоненка та донька народної депутатки від Блоку Литвина Катерини Ващук. Побралися й син лідера Народного руху Бориса Тарасюка та донька очільника Української народної партії Юрія Костенка.

Зараз ви читаєте новину «Майбутній сват Януковича пішов із БЮТу до "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі