четвер, 30 вересня 2010 04:45

Бойко хоче бути міністром і депутатом

Партія регіонів сформувала список кандидатів у депутати Київської облради. Першим номером буде міністр палива та енергетики Юрій Бойко, 51 рік.

— Я є головою обласної організації Партії регіонів. Для мене природно очолювати список, — каже він журналістам у середу після засідання уряду. — Я піду у відпустку і буду проводити виборчу кампанію. Це відбудеться, як тільки ми почнемо реальну агітацію. По термінах я це ще не узгодив із прем"єр-міністром. Депутатом облради можна працювати за сумісництвом. Це вільна посада.

— Особистий рейтинг Бойка в області не перевищує кількох відсотків. Навряд чи він може суттєво додати голосів партії, — коментує політолог 33-річний Михайло Басараб. — Його перебування у списку пов"язане з мобілізацією адміністративного ресурсу. Це такий фактор залякування місцевих еліт і маячок чиновникам: "Хлопці, працювати на 110 відсотків своїх можливостей". Якщо відпустка Бойка буде аж надто затяжною, від цього страждатиме Міністерство. Бо відсутність керівника будь-якого відомства у більшості випадків негативно позначається на ефективності роботи. Можливо, після виборів він залишиться в обласній раді. Хоча там є лише одна посада, яка його може задовольнити — голова Київської обласної ради. Сумніваюся, що зараз він проміняє її на міністерський портфель.

Зараз ви читаєте новину «Бойко хоче бути міністром і депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі