неділя, 11 червня 2023 12:17

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ звільнили Благодатне на Донеччині

Воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони України звільнили населений пункт Благодатне Донецької області.

Також вдалося взяти в полон російських військових. Отримана від них інформація допоможе в подальшій деокупації української землі. Про це повідомили у пресслужбі бригади в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони пояснили, як саме інформуватимуть про просування ЗСУ

"Славні воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони України звільнили населений пункт Благодатне", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що загарбники опирались до останнього, але не витримали натиску нестримних "росомах".

Автор: deepstatemap
  ЗСУ звільнили Благодатне на Донеччині
ЗСУ звільнили Благодатне на Донеччині

Українська армія домоглася тактичних успіхів у Запорізькій області, де здійснюється початковий етап українського контрнаступу.

Геолоковані кадри, опубліковані 10 червня, додатково вказують на те, що українські сили в західній частині Запорізької області домоглися локальних успіхів під час контратак на південний захід і південний схід від Оріхова. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, 10 червня українські сили вели контрнаступальні операції як мінімум на чотирьох ділянках фронту.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ звільнили Благодатне на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі