пʼятниця, 07 липня 2023 16:40

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на Таврійському напрямку знищили майже дві роти росіян і 28 одиниць техніки

ЗСУ на Таврійському напрямку знищили майже дві роти росіян і 28 одиниць техніки
Артилерійські підрозділи ЗСУ протягом доби виконали 1247 вогневих завдань. Фото: Генштаб

На Таврійському напрямку Сили оборони системно вибивають ворога з позицій і просуваються вперед.

Артилерійські підрозділи ЗСУ протягом доби виконали 1247 вогневих завдань. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов дав оцінку контрнаступу ЗСУ

За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти. Також знищено 28 одиниць військової техніки противника.

Зокрема, шість танків, п'ять ББМ, чотири гармати Д-30, самохідна артилерійська установка 2С9 "Нона", три БПЛА "Орлан-10", самохідна артилерійська установка "Акація", комплекс далекого візуального спостереження "Муром-М", станція РЕБ та автомобільна техніка.

Також було знищено склад боєприпасів ворога.

Збройні сили України успішно наступають на Бахмутському напрямку. Українські військові посилюють тиск на окупантів у районі міста.

Просуваються вперед також на Запорізькому напрямку. Окрім того, ЗСУ провели контратаки біля Сватового і Кремінної. Про це свідчать нові карти бойових дій, опубліковані Інститутом вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на Таврійському напрямку знищили майже дві роти росіян і 28 одиниць техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі