вівторок, 12 квітня 2016 15:55

Знайшли автомобіль зниклого львів'янина Познякова
3

Автомобіль "Ауді А-6", яким керував 25-річний Тарас Позняков, знайшли в одному із гаражів у Києво-Святошинському районі столиці. Зараз машину оглядають експерти.

Інформацію про знайдену машину підтвердили в поліції Києва.

"Правоохоронці вели пошуки в цілодобовому режимі. Велику допомогу надали громадські організації, небайдужі жителі Київщини. Але були й такі "зацікавлені" особи, які надавали неправдиву інформацію поліцейським. Намагалися направити пошуки зниклого хлопця в неправильному напрямку", - кажуть в Національній поліції Києва.
Волонтери, які займалися пошуками хлопця також підтвердили інформацію про знахідку.

"Так це правда. Про це говорилося ще вчора. Але правоохоронці трохи крутили нам голову. Нині по заявлених фото, є підтвердження, що авто таки відшукали в Новосілках. Більше ніяких подробиць невідомо", - каже Ігор Зінкевич з Громадської організації "Варта-1".

Гараж де знайшли авто, за попередньою інформацією належить Андрію Валетіку. Він, начебто, здавав його в оренду. Сам автомобіль привезли на місце знахідки за день-два до того як його відшукали. Хто був за кермом, не відомо. Є також інформація, що в автомобілі були змінені номерні знаки.

Читайте також: Авто Познякова пробуло у Бобриці 11 хвилин - відеореконструкція

У свою чергу працівниками Слідчого управління Національної поліції Київщини вивчається питання про відкриття кримінального провадження за фактами розголошення в ЗМІ особистих даних людей і інших відомостей, що може в подальшому для них мати трагічні наслідки при розкритті тяжкого злочину.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли автомобіль зниклого львів'янина Познякова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі