пʼятниця, 08 квітня 2016 11:18

Авто Познякова пробуло у Бобриці 11 хвилин - відеореконструкція

 

Український банкір Андрій Оністрат опублікував в мережі відео з камер спостереження в селі Бобриця. Цим маршрутом їхав Тарас Позняков, який зник разом з попутниками 4 квітня. Відео, змонтоване з камер спостереження, він розмістив у себе на сторінці у Facebook.

За словами банкіра, який мешкає у Бобриці, у селі встановлено 10 камер відеоспостереження.

"На камерах видно, що машина їде в бік хутору Ковбасин. Ввечері вдалося розпакувати відео про рух машини на краю Бобриці. Кожен день дорогою додому я бачу десятки волонтерів, розосереджених по дорозі між КП на житомирській трасі і моїм будинком. Вчора, в четвер, не виключення. Я вирішив звести все відео, відтворити хронологію і опублікувати його. Це дасть змогу зрозуміти і відповісти на багато питань. Загалом машина провела в Бобриці близько 11 хвилин, подолала відстань 7 кілометрів. Як мінімум двічі розвернулася. Була поза зоною спостереження максимум 4 хвилини, за які подолала 1600 метрів", - написав Андрій Оністрат.

Тим часом поліція продовжує пошуки. Припускають, що Тарас Позняко може бути ще живий. Про це заявив спікер Головного управління Національної поліції України в Київській області Микола Жукович, переда 112.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири дні шукають секретаря суду Тараса Познякова

"Ми думаємо, що, можливо, хлопець ще живий. Намагаємося встановити місце його перебування. Вночі ми підсилюємо патрулювання вулиць, патрулювання населених пунктів додатковими нарядами патрульної служби. Намагаємося опитувати громадян. Залучили спецпідрозділ "Миротворець". Оперативні служби ще працюють", - розповів спікер.

Як повідомляв Gazeta.ua, правоохоронці Львівської і Київської областей розшукують 25-річного львів'янина Тараса Познякова. 4 квітня чоловік разом із двома пасажирами на своєму автомобілі "Ауді А6" вирушив до столиці. За 30 км від Києва з'їхав у ліс і зник.

Зараз ви читаєте новину «Авто Познякова пробуло у Бобриці 11 хвилин - відеореконструкція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі