четвер, 03 листопада 2022 14:58

Злетіла в повітря база окупантів та штаб-квартира ФСБ ‒ нові подробиці ранкової "бавовни" у Мелітополі

Злетіла в повітря база окупантів та штаб-квартира ФСБ ‒ нові подробиці ранкової "бавовни" у Мелітополі
У тимчасово захопленому росіянами Мелітополі зруйновано одну з військових баз окупантів. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Внаслідок ранкових вибухів у тимчасово захопленому росіянами Мелітополі 3 листопада зруйновано одну з військових баз окупантів.

Розміщувалась вона на підприємстві "Рефма". Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, росіяни обрали це підприємство, оскільки воно розташоване у віддаленій частині міста й має десятки тисяч квадратних метрів цехів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі окупанти беруть у заручники та штрафують місцевих за українські канали у Telegram – мер міста

"У цехах окупанти розмістили військову техніку, а в офісних приміщеннях – штаб-квартиру ФСБ. Внаслідок вибухів зруйновано три верхні поверхи офісної будівлі. Пошкоджено ангар, де було 80 одиниць ворожої техніки. Уламки від вибухів розлетілись на два квартали", ‒ зазначив Федоров.

Він також наголосив, що раніше окупанти розміщували декілька військових баз у Мелітополі. А зараз використовують все місто фактично як військову базу.

У тимчасово захопленому російськими окупантами Мелітополі на Запоріжжі 3 листопада сталася чергова "бавовна". О 5:00 у південній частині міста було дуже гучно.

У тимчасово захопленому Мелітопольському районі Запорізької області російські окупанти заселяються в усі вільні помешкання. Новомобілізовані загарбники почали незаконно пробиратися і на дачі. Там і оселяються. Жителі села Мирне, що в 15 км від Мелітополя, скаржаться на навалу окупантів. Про це повідомило місцеве видання "РІА Мелітополь".

Зараз ви читаєте новину «Злетіла в повітря база окупантів та штаб-квартира ФСБ ‒ нові подробиці ранкової "бавовни" у Мелітополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі