неділя, 30 жовтня 2022 11:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Жителі села під Мелітополем скаржаться на навалу окупантів: "Їх у нас як тарганів"

Жителі села під Мелітополем скаржаться на навалу окупантів: "Їх у нас як тарганів"
Під Мелітополем окупанти заселилися в усі порожні будинки та дачі. Фото: eastnews.ua

У тимчасово захопленому Мелітопольському районі Запорізької області російські окупанти заселяються в усі вільні помешкання.

Новомобілізовані загарбники почали незаконно пробиратися і на дачі. Там і оселяються. Жителі села Мирне, що в 15 км від Мелітополя, скаржаться на навалу окупантів. Про це повідомило місцеве видання "РІА Мелітополь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фірмовий стиль РФ" – окупанти заборонили українцям переходити на зимовий час

"Їх у нас як тарганів: чеченці, росіяни, осетини, білоруси. А днями весь цей збрід заїхав у дачний кооператив "Комунальник". Замок збили, ворота проломили й заїхали, наче варвари. І пішли по хатах", – розповіла одна мешканка.

За припущенням місцевих, окупанти шукають собі, мабуть, на зимівлю будинки з пічним опаленням.

"А ще вони майстри ходити по підвалах і тягнути закрутки та інші продуктові запаси, які ми зробили на зиму", – скаржилася вона.

Російські окупанти вирішили привласнити одну з торговельних мереж у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області.

Роблять вони це через фейкову структуру, основне завдання якої ‒ виявляти і "прихватизовувати" успішні підприємства. Про це 29 жовтня повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, одне з головних завдань "другої армії світу" в Україні ‒ розграбувати все, де ступає нога окупанта.

Зараз ви читаєте новину «Жителі села під Мелітополем скаржаться на навалу окупантів: "Їх у нас як тарганів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі