субота, 29 жовтня 2022 14:02

Спецтема: Війна Росії проти України

"Комусь потрібен унітаз, а комусь ‒ завод" ‒ росіяни "віджимають" торговельну мережу в Мелітополі

Російські окупанти вирішили привласнити одну з торговельних мереж у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області.

Роблять вони це через фейкову структуру, основне завдання якої ‒ виявляти і "прихватизовувати" успішні підприємства. Про це 29 жовтня повідомив у Telegram міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, одне з головних завдань "другої армії світу" в Україні ‒ розграбувати все, де ступає нога окупанта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федоров розповів про терор окупантів у Мелітополі

"Стало відомо, що окупанти вирішили привласнити мережу магазинів "Меблі нова". Загарбники "віджимають" промислові підприємства, успішні виробництва ‒ все, що може приносити прибуток. А те, що прибуток не приносить, просто розкрадають і розпродують", ‒ зазначив Федоров.

Автор: t.me/ivan_fedorov_melitopol
  Російські окупанти "віджимають" мережу магазинів у Мелітополі
Російські окупанти "віджимають" мережу магазинів у Мелітополі
 

Він опублікував документ ‒ розпорядження так званого "голови ради міністрів ВЦА Запорізької області" про введення "тимчасової адміністрації" для управління майном мережі магазинів.

"Впевнюємося ‒ всі окупанти одинакові. Тільки хтось задовольняється вкраденим унітазом, а комусь потрібен завод. Але фінал для них буде єдиний ‒ суд у кращому випадку", ‒ додав Федоров.

Колаборант та зрадник Євген Балицький заборонив продаж алкоголю на тимчасово захопленій частині Запорізької області. Усе через "тотальне та безмежне" пияцтво російських військових та найманців, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в Telegram 28 жовтня.

Російські окупанти офіційно запровадили військову цензуру на тимчасово захоплених територіях Запорізької області.

Зараз ви читаєте новину «"Комусь потрібен унітаз, а комусь ‒ завод" ‒ росіяни "віджимають" торговельну мережу в Мелітополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі