четвер, 27 жовтня 2022 16:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни запровадили військову цензуру в Запорізькій області

Росіяни запровадили військову цензуру в Запорізькій області
Російські окупанти офіційно запровадили військову цензуру на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти офіційно запровадили військову цензуру на тимчасово захоплених територіях Запорізької області.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров 27 жовтня у Telegram.

"Жителів позбавили свободи спілкування і доступу до правдивої інформації", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони прийшли вбивати" – під Мелітополем помітили підрозділ бійців з Білорусі

За його словами, відсьогодні мобільний телефон жителя кожного захопленого населеного пункту Запорізької області можуть взяти на перевірку. Федоров попередив, що перевірятимуть з ким людина спілкується та що дивиться в інтернеті.

"А якщо виявлять там підписку на українські Telegram-канали, оштрафують чи взагалі кинуть "на підвал". Щоб потім вчергове показати в пропагандистських пабліках, як "знешкодили небезпечного терориста", – пояснив мер Мелітополя.

Він закликав мелітопольців бути обережними.

Минулої доби, 26 жовтня, та вночі 27 жовтня російські окупанти знову тероризували обстрілами Запорізьку область. Є інформація про загиблих і поранених громадян. Понад 50 об'єктів зруйновані, повідомила пресслужба обласної військової адміністрації.

Ворожого вогню зазнали Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Мала Токмачка, Малинівка, Ольгівське, Полтавка, Червоне, Новоданилівка, Білогір'я, Новоандріївка, Дорожнянка, Чарівне, Малі Щербаки, Кам'янське.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни запровадили військову цензуру в Запорізькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі