четвер, 20 квітня 2017 17:54

Затримали чоловіка, який жорстоко вбив продавщицю кіоска

Затримали чоловіка, який жорстоко вбив продавщицю кіоска
Чоловік убив продавчиню кіоску ФОТО: dp.npu.gov.ua

У Дніпрі чоловік цеглиною розбив своїй знайомій голову. Її тіло намагався спалити. Інцидент стався 18 квітня, у торговельному кіоску на вул. Миколи Руденка. До патрульних звернулася жінка, яка побачила дим.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"33-річний чоловік прийшов погрітись до своєї знайомої. Жінка працювала у кіоску. Аби гарно зігрітися, вирішили розпити пляшку коньяку. Між ними виникла сварка. Розлючений чоловік вхопив цеглину і кинув її в обличчя жінки. Від удару потерпіла впала. А нападник вдарив її ще раз. Після цього забрав телефон та гроші із каси. Всього - 150 гривень. Убивця вирішив приховати сліди злочину. Взяв із вітрини кіоску ємність з бензином для запальничок, вилив її на непритомну жінку. Підпалив і втік до свого батька. Телефон здав до ломбарду", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці моторошного вбивства жінки-медика на полігоні

Патрульні загасили пожежу в кіоску та виявили труп жінки. Голова потерпілої була роздроблена. Правоохоронцям вдалося затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві. Ним виявися житель Дніпропетровщини. Чоловік був раніше судимий за крадіжку. У скоєному зізнався. Триває досудове розслідування.

Убивцею 22-річної львів'янки Олени, яку жорстоко зарізали 19 квітня, виявився її колишній хлопець. Раніше вони підтримували стосунки. Зустрічалися. Але вже близько півроку як розійшлися. Він прийшов до неї в гості. Покликав у коридор. Хлопець просив дівчину пробачити і повернутися. Вона лише покепкувала. За це отримала численні ножові поранення. Коли нападник оговтався, викинувся з вікна. Однак вижив.

Зараз ви читаєте новину «Затримали чоловіка, який жорстоко вбив продавщицю кіоска». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі