неділя, 31 грудня 2023 09:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Вночі нищено 21 ворожий дрон - Повітряні сили

У ніч на 31 грудня російські загарбники знову атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed.

Дрони випустили із трьох напрямків: мис Чауда (Крим), район Приморсько-Ахтарська та Курська область (РФ). Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Загалом було зафіксовано 49 ворожих безпілотників Shahed-136/131. Також ворог завдав удару по місту Харків шістьма зенітними керованими ракетами С-300.

Автор: t.me/kpszsu
  Вночі Росія атакувала Україну дронами
Вночі Росія атакувала Україну дронами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав кількість загиблих від масованого російського удару 29 грудня

У різних регіонах України підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони, винищувальною авіацією та зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил знищено 21 дрон ворога.

"Більшість ударних дронів ворог спрямував по передній лінії оборони, а також по цивільних, військових та інфраструктурних об'єктах прифронтових територій, зокрема на Харківщині, Херсонщині, Миколаївщини та Запоріжжі", - йдеться у повідомленні.

Росіяни ввечері 30 грудня обстріляли Харків, у місті пролунало щонайменше шість вибухів. Командування Повітряних сил ЗСУ попередило про застосування ворогом балістичного озброєння.

Пізніше повідомили про приліт у житловий будинок в центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «Вночі нищено 21 ворожий дрон - Повітряні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі