субота, 24 червня 2023 12:50

"Війна закінчиться всередині Росії. Процес розпочався": Данілов прокоментував бунт "вагнерівців"

"Війна закінчиться всередині Росії. Процес розпочався": Данілов прокоментував бунт "вагнерівців"
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов висловився про заколот "вагнерівців". Фото: ukrinform.ua

Війна Росії проти України закінчиться в середині РФ.

Процес саморуйнування Росії уже розпочався, вважає секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов. Про це він написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виклик Путіну: британська розвідка проаналізувала "похід" Пригожина на Москву

Секретар РНБО прокоментував збройний заколот ватажка російської терористичної групи "Вагнер" Євгена Пригожина проти командування РФ.

"Українська формула сталого миру передбачає вихід на кордони 1991 року і запуск процесів саморуйнації Росії. Як війна розпочалась, так вона і закінчиться – всередині РФ. Процес розпочато", ‒ зазначив Данілов.

У Росії засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин 24 червня з групою своїх прибічників захопив у Ростові штаб південного воєнного округу. На прохання вивести бійців з території штабу він відповів відмовою, а тоді заявив, що "іде на Москву".

Російські війська отримали необхідний наказ щодо нейтралізації тих, хто "організував збройний заколот". Про це у відеозверненні заявив 24 червня російський президент Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «"Війна закінчиться всередині Росії. Процес розпочався": Данілов прокоментував бунт "вагнерівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі