пʼятниця, 16 жовтня 2020 02:04

Відомого столичного наркодилера відпустили за 2 млн грн

Відомого столичного наркодилера відпустили за 2 млн грн
За наркодилера внесли заставу в 2 млн грн. Фото: Обозреватель

Відомого наркодилера Юрія Чернецького відпустили з в'язниці. За нього несли заставу в розмірі 2 мільйони гривень.

Чернецького називають "наркодилером київських мажорів і народних депутатів". Його затримали напередодні – 13 жовтня, повідомив Telegram-канал "Темний лицар"

"За наркодилера київського бомонду Юрія Чернецького хтось вніс заставу в 2 млн гривень, і він на волі. Хоча нещодавно Рада проголосувала за те, щоб наркоторговці під заставу не виходили. Хто викупив Юру-200?" – сказано в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній поліцейський торгував наркотиками біля відділку

Раніше прокуратура Києва заявила про затримання злочинного угруповання, учасники якого продавали кокаїн в нічних клубах столиці.

"Зловмисники збували кокаїн в елітних нічних закладах столиці та на закритих вечірках виключно за готівку і постійним клієнтам. За приблизними оцінками, дохід від наркобізнесу становив в середньому 50 тисяч доларів щомісяця", – відзначали тоді в прокуратурі.

Під час обшуків було вилучено кокаїн, амфетамін, канабіс, а також банківські картки, мобільні телефони та комп'ютери.

У відомстві прізвища затриманих не назвали, однак за даними "Темного лицаря", головним підозрюваним є саме Чернецький, серед клієнтів якого "є і депутати".

Зараз ви читаєте новину «Відомого столичного наркодилера відпустили за 2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі